2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı sima katkısızlığını yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Çerezlerin topladığı marifet anonim hale getirilmiş olabilir ve öteki internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. üzere tüm genel ağ siteleri kabilinden, biz bile sitelerimizde sorunlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our şehir you gönül disable tracking in your browser here:

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın kapıları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı ruz doğrulama yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte kötüı akçakesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emin ortam oluşturur.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen sistem sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bu kapılar gerçek olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Cafcaflı sınıftaki medarımaişetyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat sair kapı imalatları kabil bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim Yangın kapısı istanbul noktalar vardır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için mukannen yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) mukannen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı evgin çıkış ciğerin kullanılacaksa o saat mukteza koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir dokumada olan bu alfabelar kötü durumların usul göstericisidir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çalışmasına imkân sağlar. Yangın bapları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kabil evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye geçim ve iyi hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page